Saturday, 13 November 2010

dah gila agaknya...


Assalamu'alaikum...

Memang la...saya ni kan buta IT..tapi la ni dah celik dah sikit-sikit, tu yang bila dapat je benda2 baru ni mula la excited kan main.
Dah ada henpon canggih(murah je) ,..dapat pulak fb2 ....dapat pulak kamera digital bagai....ntah la, hari2 dok snap sana snap sini..macam orang sasau..dah amik gambar , nak masukkn dalam pc ni lagi satu hal, study sampai pagi pun tak paham2 jugak.Dah faham sikit2 tu..ok lah,dok upload sana,upload sini..dah tu rajin pulak dok edit gambar2 tu sblm upload ke blog atau fb (betul ke istilah ni.. habiss reload tu apa pulak..?Ish nnt kena cari jwpn ngan ank2 nih..) Pastu dah pandai dah mengedit pulak dah...edit sana..edit sini..satu gambar kdg2 sampai 2-3 baris ayat diedit..memang sah...
p/s:saya mengaku saya budak baru belajar..mesti ada yang gelak berguling bila terbaca entri ni,dan mesti ada yang kata bodoh siooot (ayat budak2 la..)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...