Monday, 14 December 2015

Its ok..

Assalamualaikum...

14.12.2015 keputusan peperiksaan PT3 di umumkan.Pagi-pagi lagi dah excited tak sabar-sabar nak ke sekolah si kaklang tu.Haishh bawak-bawak la bersabar.Tapi keputusan PT3 ni tk se suspen result PMR si kakak dulu..mana nak suspennya...sblum result yg betul keluar,diorang dah dapat hint dah awal-awal.Kak lang dapat 5A jer...Alhamdulillah..mate,bi penulisan dn oral...dia dapat B..hurmm ok lah tu ramai yang dapat mate E...yang dapat F pon ada even budak kelas A.

Ini lah keputusan yang berbaloi dengan usaha dia selama ini.Kita sebagai mak ni dok membebel suruh ulangkaji dan buat latih tubi tapi diri sendiri tak mau gerak nak buat macamana...Jalan itu yang dia pilih.Nak berkalau pon tak baik pulak..Terima dengan redha jer..Tapi tahun depan kalau kau main-main cincai lagi..banyak tengok movie korea lagi...memang kena bebel tahap nak termuntah hijau ler kan..hihi 

Apapon sekalung tahniah untuk yang berjaya dengan cemerlang..straight A tu memang terbaiklah korang...Sebenarnya bukan susah pon nak score semua A kalau rajin..Pendek kata usaha,usaha dan usaha sehingga semaksima yang kau boleh.




nota kaki:abang dah seminggu kerja..sementara tunggu result spm.Baru tahu macamana susahnya nak cari duit yer..

3 comments:

  1. Tahniah.. moga terus berjaya di masa akan datang.

    ReplyDelete
  2. Byk A tu kira bijak tu kak..


    Wah abg dh kerja. Mesti letih .

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada kaklang 😊saya singgah noh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...