Friday, 23 July 2010

asal-usul..

Alhamdulillah..dah ok.Harap2 tu selama-lamanya la.Orang baru dok belajaq,tup2 teknikal problem pulak dok mai...apa nak buat,kalau pakar boleh le, ini apa pun tak tau ,main tekan je ikut suka..jadi la macam2.
ish..tak der idea pulak malam ni..selalu bila ada banyak idea,taip la bejela-jela,time nk posting tak leh pulak..buat penat jer.
Ni ha nak citer sikit pasal rojak pasembor tu...pasai pa nama lagu tu?ni nak habaq mai..mmg la saya ni org penang,(bkn penang nun.dekat seberang sini ja..sbrg perai..)suka mkn rojak dan suka gak makn pasembor,tapi bkn pasai tu.sebenarnya tak dak idea nak bubuh nama apa kat blog ni.Ada org tu spesifik,hat suka deco jadi sipolan deco,hat suka masak jadi si anu kitchen,hat suka jahit maka wujud lah sewing ke kraf ke..Saya lak nak spesifik apa kebenda nya..satu apa pun tak tau,tak pandai..Memang la tak pandai boleh belajaq,ari ni kalau nak belajaq apa pun boleh, siap duit ja,kursus melambak-lambak.Berbalik pasai tajuk tu tadi..saya rasa blog ni nanti akan ada macam2.Alaa..senang cakap,macam2 ada...(bercampur-baur cam rojak kan)mungkin ada resepi jugak,resepi rojak/pasembor pun mungkin ada gak..Apa-apapun nak undur diri dulu la..esok ada hal penting..w/s.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...