Monday, 19 July 2010

ok le hendaknya..

Bismillah..harap2 ari ni line ok ..dah 2 hari line tenet ni betul2 tenat.ntah apa2..saya ni dak syok taip macam2,pastu bila nak posting je dan2 tu keluaq..intenet bla bla cannot be display ntah apa kebenda pun tak tau.rasa geram sangat kalau asyik2 keluaq camtu je..tapi bayar tetap bayar.macam jugak line tv tu..ujan je tak der gambar,tapi bayar tetap gak..kalau free tak pa la,ni semuanya berbayar.Tu tak masuk lagi harga barang2 lain.Ni pehal pulak tetiba dok membebel..salah sapa sebenaqnya ni,Tm ke..pc aku ni yang koman...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...