Sunday, 1 August 2010

komputer ku dah ok...

Alhamdulillah.
.dah boleh stat balik my hobi baru ni..seminggu jugak la komputer buat hal,camna nak berface book,berblog dan dok gugel sana-sini.Thank pasai my hubby dok format baru modem ni.Ni semua pasai anak2 la kot dok main jolok2 pendrive tu..kena virus ntah apa kebenda..Haru-biru la jugak seminggu ni tak tau nak buat apa,asyik dok buat taik mata ja..Tapi tak la jugak pasai bulan ni nak kena fight SE..kebendanya tuh..Saya ni usahawan MLM..saya budak baru belajar..terlanjur nak dekat raya ni,apa lagi..pulun la buat sales..dapat la jugak duit belanja raya seketoi-dua..daripada tak dapat apa,dok tidoq siang,lama2 mata muka pun sembab..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...