Saturday, 25 August 2012

Selamat Hari Raya..

Assalamu'alaikum...

Selamat Hari Raya buat kawan2 semua...Maaflah,dah raya ke-5 baru  berkesempatan nak ucap slmt hari raya kt korang semua.Mana tak nya kat umah ni ada pc pun sebijik jer,itulah direbutkan beberapa orang isi umah..dah rosak...tunggu nak baiki lambatlah pulak...Oh ya sbln puasa tu pc ok lagi tp oleh sbb saya sibuk ngan aktiviti menjual kuih muih berbuka...(macam biasa,mcm thn2 lps tu..)so mmg tak sempat nak hadap komputerlah...

So skrg ni dah ok dah...Tak cukup satu, beli pulak tablet sebiji..Dah tu beli pulak henpon baru yang siap ada wi-fi lagi...Hahaha...sebenarnya tepon lama rosak....dah repair,rosak lagi,beli baru je lah sudahnya..lps ni kalau pc tu rosak lg,tk kisahlah boleh online guna wi-fi jer..haha itu pun selagi line tenet kat rumah ni berbayar lah kan....

Skrg nampaknya kawan2 pun dah makin kurang jugak..ramai yg bila dibuka blog nya,tak jumpa entri baru....dah berbulan tak ber up-date.Makin sunyi dah...Mungkin masing2 punya hal sendiri...Ada pulak yang walaupun blognya tak berupdate,tapi aktif di fb...Hurmmm...mungkin dah malas nak menaip panjang2 kot...masing2 punya alasan sendiri kan..Apa pun alasan,semoga kita semua bahagia...

Sampai di sini dulu...dikesempatan ini saya nak ucapkan selamat hari raya,maaf zahir dan batin...Harap boleh jumpa lagi..Insyaallah.

10 comments:

  1. assalam pia..selamat hari raya aidilfitri..acik ada lagi pia..lama betul pia menyepi..alhamdulillah dah kembali menulis..

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri....Maaf zahir dan Batin...

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya aidil fitri...

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Pia...

    Dah lamer tak jenguk blog Pia...sihat ker?

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya dan maaf zahir batin dari kami sekeluarga....

    ramai yg sibuk agaknya tu... heee3x

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya pia

    kita pun baru nak buat n3
    setalah berminggu tak online pun :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya k.pia...suri semacam,...lama tak update..,bukan masalah lappy ke apa..tapi kesihatan tak berapa mengizinkan..

    ReplyDelete
  8. Selamat hr ry maaf zahir batin...

    Blog kite pon bersawang Kak, kekekeke

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya ke 24 kak pia...

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya kak pia.eh syawal dh abes ekk.hehe sy pun dh tak berapa aktif berblog.tp mmg hari2 on Insyaallah,cuma en malas ni suka sgt dekat sy.hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...