Thursday, 27 September 2012

Love You Forever...

Assalamu'alaikum...

Salam berjumpa kembali untuk teman2..Apa khabar korang? Semoga sihat2 selalu hendaknya..Kebetulan entri kali ni (kebetulan la sgt..mmg sengaja pun..)saya nak wish HAPPY BIRTHDAY untuk puteri saya...
Happy birthday kakak...Selamat ulang tahun kelahiran yang ke- 16.Doa mummy smga kakak berjaya dalam pelajaran dan dapat mencapai cita2 kelak..jadilah anak yg bertanggungjawab..Sebagai anak sulung...jadilah contoh kepada adik2...bagilah mereka sokongan supaya mereka turut berjaya..masa depan kamu masih panjang...isi lah masa itu dgn belajar dan terus belajar..Tapi,dalam sibuk mencari ilmu dunia..jangan sesekali melupakan ilmu akhirat....Semoga kamu menjadi anak yang solehah...Amin!


Ini lah kakak...muka bulat tu sepesen mak dia ler..HEHE..dalam gambar kat atas tu kakak mmg pegang Majalah Wanita..Tapi bukan dia punya.. saya yang punya....Masa kat pesta buku di SACC mall S.Alam hari tu....dia call saya tanya  nak pesan apa2 tak..kakak nak belanja..(tu yang suruh belikan majalah mingguan wanita..) Bukan itu saja,dia juga siap belikan utk adik2 dia buku cerita dan komik lagi..(baik punya ank kan) Masa nak pergi pesta buku tu dia takde pun mintak duit..Semua duit belanja beli novel2 dia..dia kumpul sendiri,kakak sebenarnya mmg gila novel.Konon2 tu cadangnya nak  belikan novel sebgai hadiah b'day  dia,tapi dah terbeli hadiah lain la pulak..Kalau ada kwn2 yang agak2 dah nak let go novel2 lama tu boleh ler pos kat kami yer..hehe..Ok sampai sini dulu,jumpa lagi insyaallah.

9 comments:

  1. bestnyer anak dg besar..;)
    bagus plak tu kakak..beli brg buat adik2..sejuk hati mama die..;)

    ReplyDelete
  2. Assalam Pia..happy birthday buat kakak..semoga menjadi anak yang menyenangkan hati ibubapa dan anak yang solehah

    ReplyDelete
  3. Selamat hari Jadi Kakak:) SMg jd anak yg solehah

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi along..semoga menjadi anak kebanggaan ibu dan bapa..insyaallah

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday untuk kakak. Semoga sentiasa jadi penyejuk hati ibu & ayah serta seisi keluarga :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari jadi buat kakak...

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir utk kakak...semoga kakak menjadi anak yg cemerlang dunia dan akhirt....

    ReplyDelete
  8. as-salam kak pia :D

    aduhaii lama betul kita x jengah akak..harap akak dan anak-anak sihat belaka :)

    ReplyDelete
  9. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...