Tuesday, 19 November 2013

tempat jatuh lagi dikenang...inikan pula tempat berkelah...

Assalamua'laikum

Amboi...tengok title memang gempaq habis..he3...Berkelah memang satu aktiviti yang best kan..Semua orang pun suka sangat aktiviti ni..Cuma bergantung pada tempat lah kan.Kalau tempat tu best,sure lah menarik..Nak2 pulak makanan atau bekal yang dibawa tu pun menepati citarasa...

Tapi ....Tempat yang kitaorg pergi berkelah ni langsung tak best..manakan tidak takde air terjun,sungai atau pantai pun,sebab...kitaorg pergi berkelah kat sini jer...

*

*

*

*

*

*

*

*

*
Menu hari ni KFC..he3 tak sempat masak....tapi yang sebenarnya memang malas nak masak..sekali sekala makan mknn luar la pulak kan..ubah selera..
kadang2 berkelah kat sini,walaupun takde air terjun...tapi ada haiwan2 ni...he3 nampak tak kat atas bumbung tu?Wahh feeling ala2 berkelah kat waterfall penang pulak kan..Best...hahaha..
menu:nasi putih,sup sayur,sambal udang,ayam goreng dan air sirap...he3 jemput makan... 
Haha..kelakar....lupa nak ambik gambar masa makan sebab lapar sangat..ni dah siap kemas2 dah nak balik.


Untuk pengetahuan korang semua gambar2 diatas tu(sebenarnya ada banyak lagi gambar)..ialah suasana masa saya pergi melawat kakak di sekolah dia...Jadi sepanjang 2 tahun kakak di sekolah tu maka rutin setiap hujung minggu kami akan kesana dan menjamu selera bersama.
Semua ni akan menjadi kenangan terindah untuk dikenang..Perjalanan kakak di sekolah menengah sains kuala selangor bakal berakhir lagi dua minggu jer..Saat ini kakak tengah struggle untuk menjawab lebih kurang lagi lima kertas jer..pendidikan islam,add mate,fizik,kimia dan biologi...Semoga kakak berjaya..aminnn!!!!!!!!

p/s:banyak gambar dah hilang..terpadam...dan yg dok ada pulak malas nak cari sbb dah berkecamuk dalam fail yang berbeza....

Sekian,jumpa lagi In Shaa Allah.....

4 comments:

  1. Kalau zaman kecik-kecik dulu kami berkelah tepi rumah ja dkt sawah.

    Semoga kakak berjaya dengan cemerlang dalam peperiksaan SPM dia.

    ReplyDelete
  2. best juga tmpat berkelah tu hehehehe
    salam perkenlaan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blgospot.com
    dah follow blog ni no 931

    ReplyDelete
  3. Mkn kat mana pun x penting, yg penting meriah bila berkumpul kan kak pia?

    ReplyDelete
  4. amboiiyaiiiii...bestnya kak pia...
    sesekali kan...best jugakkk...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...