Wednesday, 6 November 2013

Good Luck!!!


Assalamu'alaikum

(imej:gooogle)


Ya Allah...kau tenangkan hati anakku ketika menjawab SPM nanti..Permudahkan lah segala urusan dia sepanjang tempoh peperiksaan penting ini...Takde apa-apa selain doa je yang seorang ibu mampu berikan untuk anaknya yang nak menduduki exam ..Ya Allah,sekejap je kan masa berputar ..rasanya baru je kakak naik tingkatan 4..tup-tup nak ambik SPM dah..."kakak,jawab elok-elok yer..baca doa dulu sebelum masuk dewan...baca doa dulu sebelum jawab...baca soalan betul-betul,jawab dengan tenang"...Haha..antara pesan saya tengah hari tadi masa pi melawat kakak.."jawab elok-elok tau.."..yang tu je,yang lain tu ...nak pesan tapi dah terucap dah.Macam sedih jer...macam kelu je...hehe...emo  tau masa peluk kakak tadi tu.Walau apapun,yang penting kakak sihat..masa pi tengok dia tengah hari tadi kakak batuk-batuk.Masa on the way nak pi kat dia, kitaorg sempatlah singgah klinik belikan ubat untuk dia..ubat demam,batuk dan selsema..(oh mak aiiiiiii mahalnya...harap2 berkesan la..)Lepas je lunch tadi dan-dan tu suruh dia telan ubat batuk.Harap-harap siang nanti dah ok sikit batuk kakak.Sebenarnya kakak ni batuk je,tapi ubat demam dan selsema tu stanby je lah kan..apa-apa nanti senang....Tapi harapan tu smga kakak sihatlah sepanjang bulan ni..

Kurang beberapa jam je dari sekarang, kakak dan semua calon SPM 2013 ni akan masuk dewan peperiksaan..Ya Allah...Ya Allah..

Sekian,sampai jumpa lagi...In shaa Allah..

kakak aka sarah

3 comments:

  1. kakak jawab betul2 ye dan semoga maju jaya

    ReplyDelete
  2. Doa yang terbaik agar dapat mejawab dengan tenang.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...