Friday, 17 September 2010

welcome home..

alhamdulillah..
baru sampai dari kampung,Bertolak dah t/hari..singgah pulak beraya kat umah sepupu di tjg malim,sblm tu singgah lunch kat R&R Tapah..terus balik ..singgah plak kat umah anak buah kat Cheras,ada mkn2,,open house kata org skrg ni.Best menunya,nasi daging,pastu ada bbq,ada ayam,udang sotong,burung puyuh,ikan..mmg best.Hubby pulak puasa 6,ari ni last day la..bebuka air kosong je kat dlm keta tadi ,pastu sampai umah kak jah kat Cheras tu..terus mkn..nyum2,,kami tetamu yg terawai nmpaknya,, mkn banyak dah..tapau lak lg..tak malu betul,tapi dah org suruh amik..paksa2 lak tu..apalagi ambik je la..
Aduh dah la mkn banyak..ngantuk la pulak..sampai umah kat kul 11.30 mlm,letih sesangat..ank2 pun sama..kesian diorg,alahhh esok jelah kemas,mlm ni tido dululah..
nak cite mcm2 lg ni tapi esok jelah sambunggg..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...