Saturday, 2 October 2010

30/9/2010

Alahai..penatnya!Mood raya lum habis lagi nih..30/9/10..hari yang betul2 kalut.Pagi2 dah g pasar,beli ayam 3ekor,daun salad,daun kesom.timun dan segala benda yang berkaitan dengan menu ayam masak merah dan laksa penang.Mana tak nya ari tu janji ngan kakak..utk buat jamuan raya untuk clasmate dia.. gedebak-gedebuk... selesai segalanya , dekat2 pukul 2 ptg ..diorang balik sekolah 2-3 org terus mai umah , setengah tu balik dulu..
jeng..jeng..jeng.. menunya ialah...

nasi tomato+ayam masak merah.
laksa penang
bubur pulut hitam
air:jus sunquick perasa mangga
buah tembikai
dan...seghedak2 biskut
dan kerepek2 ari tu..beli kat Simpang 5
Tak lupa jeruk2 from Penang



Punya la ramai kwn kakak yang mai..dekat satu kelas jugak la
cikgu2 ada la 4 org yang mai,itupun cikgu favourite dia je.








Fuhhh.......... nasib baik sungguh makanan cukup..kan apa aku bukan nya tau nak agak banyak mana nak masak,main belasah je..
penat punya pasal la sampai 2 hari aku tak bukak bloq aku nih.
Dari ptg tu sampai pukul 7 malam baru clear para tetamu.Sebelah malam pulak'mama' datang ngan ank2 dia,pastu kak midah kecik dtg ngan famili dia,pastu my dear friend,tie.. pulak dtg ngan famili(cik abg dia tak mai,ada kerja)..Thank for coming kwn2 ku...Mlm tu kemas sikit2 je..tak daya dah nih..ZZZZZ

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...