Sunday, 28 November 2010

Ahad yang sibok makan...


Assalamu'alaikum...

Hari sabtu sibuk sangat ngan majlis makan2 kat umah.Hari ni Ahad 28.11.00..Hari ulang tahun kak lang yang ke sepuluh(HAPPY B'DAY,KAK LANG!)Sambutannya takdak,aii kan semalam dah buat majlis tu....pagi2 hubby ajak pi pasar(Ahad-pasar,Pasar-ahad)..adoii..awak pi sorang je lah,tak lalu nak meronda pasar kulu kilir,letih semalam pun lum reda...jom kita tengok hasil rembatan hubbyku hari ni..


Tu dia nampak tak kawan2 ku..macam yang saya tulis dalam entri lepas tu pasal ank2 yang berrrtambah kuat makan time2 cuti ni..kot ya pun tak kan sampai macam nak buat kenduri..Agak2 ni stok untuk berapa hari nih..seminggu?Tak sampai kot..Pisang ngan labu tu boleh le buat minum petang kan..apam ke..bengkang ke..apa2 je lah..janji RAJIN!.

Belah petang pi kenduri kawin lak..alah..dekat2 umah jer..ank2 tak mau ikut,kecuali adik jer sorang,habis kenduri kat umah pertama..pi umah kedua pulak..umah 2nd ni hubby tak ikut.Just bawak adik jer,naik kapcai merah ku..Jom layan pic yang sempat snap 2-3 keping..(?)


Ada ker sapa2 kenal ngan pengantin tu?Tak ..?uhh lega..............nasib baik tak clear pic depa,Kan apa,takut gak ni... kang tak pasai2 kena saman ka..Lagipun saya bukan sengaja.Umah kenduri dkt ngan playgroun,dh tu kalau dah budak kecik cam adik tu tgk...tak ker merengek2 nk pi naik
ndoi..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...