Tuesday, 23 November 2010

JOM FOLLOW SAYA!!!


Assalamu'alaikum...

Sebelum saya mengundur diri ...ish..ish..suspen ni,bukan pi mana2...ada banyak kerja nak buat tu.Almaklum lah,nama pun suri rumah.........nak2 pulak time cuti sekolah macam ni.

Sepagi ni...dok blog walking jer...kalau walking2 pusing blok taman ni dah tentu turun sekilo..(tak nak..takut anjing kejar..)Takut punya pasal..walking2 kat sini je lah(ALASAN)

Apa nak citer tadi,dah melalut pulak dah...Dalam sepagi ni dok blog walking....KESIMPULAN yang saya dapat ialah banyaknya blog yang menarik ngan entri yang bagus2.Cuma saya je tak sampai ke sesetengah blog tu.Bagus kalau ada SHOUTBOX tu,kan..kan..memang membantu..dari situ saya boleh sampai ke blog2 kawan2 lain.

Dannnn...saya juga perasan yang datang singgah kat blog saya tu memang ramai...(TERIMA KASIH DIUCAPKAN!)

Tapi yang ramai2 tu singgah je..tak nak pon jadi FOLLOWERS..Macamana nak ajak ramai2 yang singgah tu FOLLOW kita?OOOOWHHH......Kita nak follow depa dulu..pastu SURUH depa FOLLOW kita?Camtu ke?.....Cth...BLOGWALKING blog orang,pastu tinggal jejak..dengan kata2 hikmat.."FOLLOW SAYA....PLEASE..!Macam tak kena jer..Bro BEN tu mesti gelak2 kat saya kalau dia tau ada orang cam ni kat dunia blogger ni..Macam DESPERATE jer..

Atau pun orang tak nak FOLLOW saya sebab BLOG TAK MENARIK?Ntah lah..saya ni ORANG TUA baru belajar....almaklum la..Kalau BUDAK baru belajar...tu lain,budak2 kalau belajar lama2 pandai.Ni dah tua2 baru nak merangkak....susah betul.

4 comments:

  1. ok... i'll follow you...huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe..mmg susah nak cari follower kak..sabar ye

    jom meriahkan giveway pertama yaya. hadiah 2 voucher tiket wayang th chronicles of narnia..http://princessyayah89.blogspot.com/2010/11/1-st-giveaway-chronicles-of-yaya.html

    ReplyDelete
  3. yelah kak...org singgahnyer ramai..yg follow 2 xberape nak ramai=.="..pape pun teruskan usaha kak...^^

    ReplyDelete
  4. a'ah..kan bagus kalau setiap yg singgah bkn takat tinggal jejak,tapi pakat2 follow,baru meriah..akk dulu tak kisah psl ni,tp kalau ada folower tu baru best berblog..kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...