Friday, 26 November 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!


image


Assalamu'alaikum...

Ishhhh..tak keja lain ke pepagi ni dok ngadap pc ni..baru berapa jam ja pos entri resepi yang "ada berani"tuh.Ni haah nak habag mai,saya dah joint satu contest..eheh ye ker..bukan contestlah,apa2 jelah.Nampak tajuk kat atas tu?Dah terang lagi bersuluh kan..sapa yg anjurkan..sdra BEN ASHAARI.Antara syaratnya ialah kena listkan 5 blog yang kita suka..tak yah banyak..5 je..Dan ini antara senarai blog yang saya suka..hari2 mesti sampai sana punyalah..banyak lagi blog yang saya suka..tapi dah kena list kan 5 je..ikut je lah.

CHE PAH-Saya kenal kakpah kat my space , pastu sambung kat face book, pastu kt sini lak..(tak sabar nk jumpa akk,bln disember ni yer..)Blog yang santai..ringan tak serabut..
CIK YAYA-Joint GA dia yang pertama..dan GA yg pertama saya joint (whatever..)Blog dia ni pun simple,santai...
FATIN LIYANA-Suka tgk dia ni, cantik,kiut dan bijak.Berangan nak berfesyen macam dia..tapi,tak sesuai dik..buang tebiat agaknya kalau buat jugak....Lain lah kalau ank akk yang umur empat beleh tu..Blog dia santai mantai je..tak tension baca..
CMG-Ada banyak resepi kat sini,selalu gak refer sini kalau nk cari resepi baru.
BEN ASHAARI-Biasala..yang ni mesti jenguk..otai kata kan..banyak info berguna utk panduan para blogger baru.

Saya tau adanya segmen ni dari blog BEN ASHAARI.
LA PAKAT2 PI JOINT..

2 comments:

  1. pasemboq padang kota!

    hehe..ben ashaari..suke2..


    btw..

    do folo me yeah?

    http://owlkieranaa.blogspot.com

    tq~

    ReplyDelete
  2. ctiey>>tq..sbb jengah blog akk ni,akk dah folow hang dah tu..pasni jgn lupa datang baca ntri dan komen membina yer..i folow u,u folow me back..uhh ayat tu en ben marah tau kalu guna,,apa nk buat..diorang tu lain kan..dah beribu2 folowers..top tip top...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...