Tuesday, 30 November 2010

Seronoknya jadi budak2


Assalamu'alaikum...

Cuti2 sekolah macam ni...budak2 mula la boring tak tau nak buat apa,last2 gaduh..pastu nangis..So....macamana nak bagi diorang ni tak boring..kena la ada xtvt yang menarik kan?Jom kita tengok apa yang anak2 saya buat...


Puzzle ni dah tak larat beli dah..main smpai jemu,pastu beli yg lain pulak..asal kuar je beli yg baru..cd pum camtu...citer katun apa yang tak dak?Semuanya nak dibeli..
Itu adalah antara xtvt depa...antara yang wajib ialah...main komputer.Adik paling terer main komputer games.Paling dia suka ialah games yag lawan2.Kak lang dan kak cik pulak suka games girls,alah..yang mekap2 dan tukar2 baju tu...petang main beskal...Ini lagi satu xtvt yg wajib.
Abang pun hantu komputer games jugak..dan kadang2 dia dan adik akan partner..Tengok ni..


Abang dan adik kalau main games,lupa segala..
Itu lah antara xtvt anak2 saya...sebenarnya ada lagi,tak habis kat sini jer..ada lagi xtvt yang adventure...citer lain kali yer..sekian.


4 comments:

  1. anak akak yg dah besar2 ni..semua ngadap laptop masing2..kdg2 PC akak pun depa kerjakan..pastu..makanan ringan tak berhenti mengunyah..yg nak peksa besaq tahun depan pun duk rilex semacam jer...

    ReplyDelete
  2. kak...sy pun rase nak kna beli laptop lg satu la..thn dpn si kakak nk PMR,lg lah nk kena guna komputer kan..bab mkn jgn ckp ler..kalah kedai mamak dh..pasal peksa tu..tggu taon dpn baru nk cover..

    ReplyDelete
  3. mimie>>>tapi budak2 skrg ni berbeza dr budak2 dulu..budak2 skrg habiskn masa dlm umah jer..indoor games..yelah sbb kt luar tu byk 'org jahat'..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...