Thursday, 9 December 2010

Cerita adik


Assalamu'alaikum...

Petang2 ni rasa cam nak tidur je...nak2 pulak cuaca dari tadi mendung macam nak ujan,tapi ujan kejap je..pagi2 je ujan.Petang ni plan nak bawak adik pi gunting rambut,sebab rambut adik dah terjulur ke dahi.

Bila rambut dah panjang,nampak kepala pun besaq..
Hah...tu kan nampak ensem skit..stail mawi ni..asal saya nak tangkap gambaq,adik suka buat2 juling.
Gambaq ni saya snap masa t/hari tadi,adik tengah merajuk..adik makan nasik goreng,nak tambah nasik dah habiss..tu yang merajuk.Orang dok kat sofa bukan macam tu adik oii..habih ler lingkup sofa tu kalau hari2 ko duduk cam tu..
Tengah dok godek2 fail2 gambaq lama saya jumpa gambaq ni....kak cik ngan adik 3 thn lalu.Comey kan..kan..tak dak orang nak puji,mami puji la sendiri anak2 mami, depa ni mmg comey2...Anugerah Allah yang tak ternilai.

2 comments:

  1. xpe dik, time skolah ni gondol2 dlu pale, dh abis skolah sok bru la bela rmbut pjg cam uncle ni..hikhik

    ReplyDelete
  2. Mr.curly:Adik cakap "tak nak rambut cam uncle..adik suka stail botak...sbb leh savebajet..syampo skrg dah mahai wooo..."

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...