Sunday, 5 December 2010

award untuk folowers



Assalamu'alaikum...


Oh ya..award di atas tu..adalah drpd~ QUEEN F~ (http://shesnotgossipgirl.blogspot.com/2010/12/award-untuk-my-followers.html)
Sila lah anda ke blog yang cantik itu..untuk mengambil award tersebut ,tp kena lah buat keja sikit,macam yang saya buat ni..

5 perkara pasal saya:
Dah 15 thn kawin.
Anak 5 org,3 girl,2 boy.
Tinggal di port klang dh 6 thn,sblm ni tggl di s/alam 10 thn.
Surirumah sepenuh masa.
Gemar memasak dan mencuba resepi2 baru.

Sy nak tau siapa Queen F yang sebenar..sedikit l/blkg kalau boleh

Blog QueenF..ok,cantik,menarik,tertarik...ringkas,padat dll..

Kata2 saya untuk Queen F :Selamat berkenalan,dan semoga kita dapat terus menjadi kwn...w/pun saya langsung tak kenai siapa awk yang sebenarnya.

4 comments:

  1. saya bukan queen f..saya king b,serius nih.(sambil tekap mulut gelak)

    saje nak habaq,picca tuh kiut...

    ReplyDelete
  2. nak jadi follower gak la.. leh dapat award ni
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  3. biskut>>>asal nama awak camtu?..eeh..biskut oreo tu sedapkan..dan chipsmore..

    ReplyDelete
  4. yer2..nk dpt award tu kena folow Queen F tu..akk pia lum buat award lg..baru tau, cmtu ke cara nk tmbh folowers kan..nk award/nk joint contest..syaratnya kena folow blog dulu...
    korang tolong bg idea kat akk ni skit..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...