Tuesday, 7 December 2010

Happy Birthday dan Kek Coklat....

Assalamua'laikum...

Kak cik sambut b'day yang ke 7 semalam...mami buatkan kak cik kek coklat ngan topping coklat..tapi macam tak ok je topping kek tu..Alah..kira bolehlah daripada takdak langsung kan...
Kek birthday sekarang ni,bukan main mahal lagi..nak yang kecik..1/2 kilo tak cukup pulak..amik yang besar nak perisa coklat pulak ,lagi lah mahal.So....mami buat sendiri jer..tarraaa......


Tak abis lagi..tengokk ni lagi satu gambar yang dah potong punya..kasi korang2 terliur..hehehe..


Tu dia..lihatlah dia punya tekstur kat dalam tu...punyalah moist,silalah tengok sajer yer...nak jemput makan dah abis dah pun...
Dan inilah birthday gegirl tu.Kak lang(28.11.'00) dan Kak cik(6.12.'03).


Kak cik ngan muka blur nya...Apapun happy b'day mami ucapkan..kat korang berdua..dan special request dari kak lang,nak pi Bukit Cerakah,Shah Alam..Sebagai hadiah b'day dia.Kak cik pulak nak pi mandi-manda kat Desa Water Park....Ok,sempena cuti esok jom kita pi Bukit Cerakah,yang Desa Water Park tu..len kali nooo...

7 comments:

  1. Shahida:Kak cik cakap tq acik..eheh..acik ker kakak nih..hehe..

    ReplyDelete
  2. Ok lah tu Kak Pia, nampak sedap dan cantik kek tu. Kadang2 kalau beli pun tak sedap kecualilah kalau yg secret recipe punya tp jenuh nak siap duit lah pula kan.Apapun, happy belated birthday kat anak2 dara kak Pia yg comel2 ala2 anak mami tanjung.

    ReplyDelete
  3. aduh,kalau 2 tahun lps kek dah mahal,skrg ni tak tahu lah berapa dah harganya kan Kak Pia...mumme kena belajar buat kek lah kalau gini...

    ReplyDelete
  4. Kaz:Kek yg ank2 akak nak kt kedai tu..mahai woo,60 hengget..bkn x mampu..tp buat sendiri lebih jimat kan..

    Mumme:Akak pun semnjak dua menjak ni..buat kek sendiri jer..sbb leh jimat..almaklum ler..skrg ni semuanya naik harga..

    ReplyDelete
  5. epy belated besday to dat girl yaa.. :D

    eee.. terliur tgok kek tu.. huhu..

    ReplyDelete
  6. Solihin:Tq..(mami diorang jwb bg pihak)
    wish je,takde hadiah ker,pos la mai..
    sori,gurau jer k..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...