Wednesday, 8 December 2010

Xtvt menegangkan urat2 kakiku..


Assalamu'alaikum...

Tak nak citer panjang2..Layan jer gambar2 kat bawah ni...
Tengok gelagat adik yang tak sabar2 tu..
Tengok gaya adik..kemain suka berlari2...excited gila..Kat dalam taman ni ada disediakan bas untuk pegi kt atas nun,tp kami suka lg jln kaki..adventure sikit...
Layan gambar2 kami anak-beranak berposing macam2 gaya...
Kat dalam taman pertanian ni pun ada binatang tau...tengok lah tu,bebudak mesti suka punya lah...
Dah penat.......sessi makan2 lak...bekalan ari tu mihun goreng special.
Kat atas tu,gambar2 kat dalam umah 4 musim.La ni tengah musim sejuk/salji.
diorg bagi chance dok dlm tu 3 minit je..kedekut...tapi,bkn 3 minit baru seminit cam nak lari kuar..sejuk sangat!
Terjumpa Arash Mohamad lak...Semua pakat nk ajk bergmbr,wife dia tungguuu jer dgn sabar.HARGA YG PERLU DIBAYAR BILA MNJADI ARTIS!
Ni destinasi last kat dalam taman tu..kolam mandi..Budak2 besar 3 org yg dok ayun2 kaki tu bukan tak teringin mandi...tapi,tak bawak baju spare.Tapi last2 abg terjun gak ngan jeans,balik ngan suar basah...
Sekian adanya...

7 comments:

  1. kak pia..rajin berjalan no... haha

    ReplyDelete
  2. malas la weh..tp ank2 asyik dok ajak jer,nak soh abah depa sorang je bwk kang..sian dia..kena la akak ikut sekali,ari ni..sakit2 badan nih..byk walking,hiking,jungle treking..mcm2 king lg laa..

    ReplyDelete
  3. uit! mmg nampak tegang ar urat kaki ko tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. Adam:Mmg best jln2..

    Wardah:salam kenal gak.Ni kat Bukit Cerakah,S/Alam.

    Haw:Macam tercabut kepala lutut ni tau...

    Nur:sgt seronok..jom nnti bila2 kita wat gathering kat Tmn pertanian M'sia ni..mmg best tmpat ni..Era kegemilangan tmn ni dh kembali mcm dulu2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...