Saturday, 18 December 2010

Jom Balik Kampung...

INI ADALAH STICKY POST...SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI TERBARU(?)HEHEH...SORRY,TAKDE ENTRI TERBARU NYER.MENIPU JER.INILAH ENTRI YANG AKAN MELEKAT SELAMA SEMINGGU LEBIH MUNGKIN!

Assalamu'alaikum...

Dah tengok tajuk entri kat atas tu?
Dah terang lagi bersuluh pulak kan...
Yey..yey...esok nak balik kampung,eheh..esok ker...la ni dah pagi dah la.
Dah pukul 3 pagi dah rupa2 nya,tak perasan pulak.Asyik sibuk mengemas...
packing kain baju anak-beranak,sambil2 berfb,berblogging...tak sedar dah pagi.

Kepada kawan2...diharap terus2 la datang jenguk blog saya ni sepanjang ketiadaan saya nanti yer.Entri baru tu mungkin tak de sebab kat sana tak de line...(?)
Harap boleh jumpa lagi selepas saya balik dari kampung nanti.

Kepada kawan2/adik2 yang telah meng-tag saya untuk joint Kontest/Ga..nampaknya lepas ni baru saya buat yer..kalau belum tamat tarikh tutupnya le..
Ok..jumpa lagi kita lepas ni,minta dipanjangkan umur,AMIN..YA-ALLAH!

10 comments:

  1. salam...hye kak...huda dah selamat pembedahan dan dah sampai umah pun :))


    selanjutnya:
    http://hudahazwani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. huda:semoga cepat sembuh asalkan berpantang makan..take care k...

    ReplyDelete
  3. ein:akak kat kampong ni 9 hari..rindu nak chating..nipon pinjam my sil punya lappy sat..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. hai kak... selamat bercuti... ^_^

    ReplyDelete
  6. balik kg...nanti jumpa sharifah nor a.k.a..chepah...

    ReplyDelete
  7. azieda:terima kasih..awak tak gi cuti mana2 ker?

    sharifah nor:hai kak pah,terima kasih sebab sudi datang jumpa saya ari tu..smga dpt jumpa lg..

    ReplyDelete
  8. salam kenal kak! selamatt bercuti..best tu balik kampung hohohoh balik kampung!

    ReplyDelete
  9. sz:salam kenal gak..akk dah melawat blog kamu..nice,cute ank2 kamu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...