Thursday, 16 December 2010

Kontest Blog Terkemas(1 feb 2011)


Dah kena tag lagi dengan akak ku ini..SYARIFAH NOR,kali ni kontes blog terkemas.Kontes ini dianjurkan sepenuh hati nya oleh blogger HANNA.Silakan melawat blog cik Hanna yang sweet seventeen tu yer.Kenapa agaknya kak pah tag saya? Pasal blog saya nampak kemas kot..
ya ka..kalau macam tu...terima kasih la banyak2....
Blog akak SYARIFAH NOR ni pon kemain kemas lagi tau...tak caya pegi la jenguk.
Bukan saja2 ni ada hadiah tau,hadiahnya rahsia pulak,nak buat kejutan la tu...Omputih kata surpriseeee!
Kena tag 3 orang ni..sapa la pulak yang kena kali ni..blog diorang ni pun kemas2 belaka...Yang tak kena tag pun silakan join jugak yer..mana tau kot2 menang hadiah nnti..ntah2 hadiah pi bercuti kat Langkawi ke mana tau...
dengan ini saya telah meng-tag:

7 comments:

  1. Pantang tol nampak kene tag ni mesti nak terjah,,
    hahaha~
    btw, thanx tag cik Yana,,
    nnti cik Yana join ye :)

    ReplyDelete
  2. All the best.. salam kenal yer..

    ReplyDelete
  3. Cik Yana:amik ler tag tu..ada hadiah tau..kan apa kita suka2 smbil sokong kwn2..

    Hanis Azla:salam kenal..hidup biar ramai kwn,baru meriah kan..

    ReplyDelete
  4. Aibaks:dh folw awak dah..tq sbb sudi folow blog yg ntah apa2 nih..

    ReplyDelete
  5. tq for joining . goodluck yeah !


    xoxo hanna & fie

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...