Saturday, 1 January 2011

Bertambah lagi la umur...dah tua!


ASSALAMU'ALAIKUM...

SELAMAT TAHUN BARU 2011 KEPADA SEMUA KAWAN2 BLOGGER!

TAK SANGKA KAN...SEKEJAP AJE MASA BERLALU..PEJAM CELIK -PEJAM CELIK DAHHHH SETAHUN.JANGAN PEJAM TAK CELIK2 SUDAH!

TAHUN BARU KENA BUAT AZAM BARU KER?TAK SEMESTINYA....NAK BERAZAM BILA2 PUN BOLEH.TAK GUNA BERAZAM SETIAP TIBA TAHUN BARU TAPI HARAM TAK TUNAIKAN PUN...

Tahun 2010 ni banyak meninggalkn kenangan manis,antaranya ialah...wujudnya blog ni..Sepanjang 5-6 bulan start berblog ni dapat la sikit-sebanyak ilmu pasal blog.Belajar sendiri dari blog2 tutorial...rajin blogwalking...dapat ilmu!Kalau bw,tapi tak baca entri takat nak tinggal jejak je..atau nak tulis"i folow u,folow me back"...mmg tak dapat ler...Dari 4 followers dah makin bertambah sampai 200 lebih ni kira ok ler tu...TERIMA KASIH!

Ada pesanan dari blogger2 'otai'..
"kalau nak orang datang ke blog kita,cuba bagi komen2 yang BERNAS di ruang komen blog orang"
KENAPA?
Lojiknya orang akan tertanya2 sapa la yang bijak pandai ni kan...bestnya komen dia..ayat sastera,so...diorang mesti akan datang blog kita...

Atau...
Saya pernah jumpa jugak komen2 yang tak kena- mengena langsung atau komen dengan ayat tungging-terbalik atau dengan ejaan salah ataupun komen dalam English budak darjah 1.....tektik ini pun agak berkesan..sebab lojiknya orang akan tertanya2 dan nk pegi tengok,sapa laaaa orang ni....spelling pun macam t***....tu pun ada hati nak buat blog....(orang mesti datang punyalah..sbb nk kenal tuan blog yang sengal tu..)

Ada macam2 lagi yang saya jumpa...harap boleh kongsi lain kali....
selamat tahun baru untuk semua...!!!!!!!!

10 comments:

  1. Salam Kak Pia, smg tahun baru ni membawa lebih berkat dan nikmat buat kita semua ya.

    ReplyDelete
  2. Kaz:Akak pon harap macam tu jugak.Semoga hidup kita di tahun baru ni lebih beerti...

    ReplyDelete
  3. **@@ Selamat Tahun Baru 2011 @@**

    ReplyDelete
  4. Norgadis Labuan:Selamat Tahun Baru juga untuk kamu...

    ReplyDelete
  5. rajin blogwalking...rajin update..lama2 terkenal ler...

    ReplyDelete
  6. semoga semua2 nya ok utk 2011!!

    hehhe

    ReplyDelete
  7. haha..terbaik lah..tak pon kutuk2 tuan blog tu ke..mesti dia datang nak kutuk balik..hihi,

    ReplyDelete
  8. Sharifah nor:Betul tu kak,kena rajin bw dan update....tp bab terkenal tu...takyah la kot...kang susah pulak kalau dah terkenal cam bloger Ben tu.

    ReplyDelete
  9. nub:Insyaallah..smga semuanya ok utk thn 2011 ni...tiada apa2 yg buruk berlaku,namun pasrah segala2 nya kpd Allah kita berserah.

    ReplyDelete
  10. Balqess Amanda:Kah3...betul gak tu..tapi bab ni kena betul2 berani la.Akak ada penah trjmpa st blog yg jenis laser cam ni..mmg trkenal,last2 tension pulak sbb asyik kena kutuk balik..bahaya gak...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...