Monday, 24 January 2011

Nawaitu...

Assalamu'alaikum...

Hari ni hati meronta-ronta nak buat sesuatu..nak buat sesuatu yang mungkin akan membuatkan saya rasa lebih tenang dan tenteram,sesiapa yang baca ni masih boleh diam?Berat mata memandang,berat lagi bahu yang memikul bebanan..Untuk keterangan lanjut sudi-sudikan menjenguk ke blog k_own sebab saya jumpa entri ni di blog beliau dan juga boleh ke blog
elee mardiana.(adalah sangat penting untuk korang ke blog ini...please!Sbb ada 'sesuatu' di sana)

Mohd Shah Abdul Razak

Mohd Hairuman Miskon

p/s:Untuk membaca berita penuh korang boleh ke blog2 yang saya link kan kat atas tu.TQ.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...