Wednesday, 5 January 2011

P.I.Z.Z.A


Assalamua'alaikum...

Penganjur:NANA(sila terjah blog dia yer..)
Tarikh tutup:11.1.2011
Hadiah:Sekeping voucher Domino's Pizza(RM23.80)

Ish2..semangat ni nak joint kontest ni sampai terpublish gambar pizza tu je,entri lum taip lagi(kena edit balik semula..)Bukan rajin nak joint kontest2 ni tapi memandangkan ank2 pun dok asyik ajak pi makan pizza je semenjak dua menjak ni,tu yang nak try tu...mana tau kot2 leh menang ke..Last kami sekeluarga pi makan pizza dah lama dah,makan tahun la jugak...Pagi2 ni masa tgh dok blog walking terjumpa blog NANA(isteri En. AMRUL dan mama cute girl DAMIA)

Terasa nak joint,saja suka2...ntah menang ke tidak,rezeki masing2 kan...Jangan diharap padi seberang....eheh,ada kena mengena apa ngan ayat ni..So kepada sesiapa yang terasa nak joint sesama boleh jenguk ke blog nana yer.Dan yang menariknya pasal Nana..dia ni memang 'sangat bertuah'sebab dah menang banyak CGL(ringkasan:contest,GA,luckydraw)...ni pon tau dari Nana gak.Kalau tidak sure saya ingat CGL tu nama susu ke aper..
Sekian, semoga menang..

2 comments:

  1. agaggagagag
    ingt CGL tu susu ke hahah lawak
    ok good luck ek bez entry hehe mcm ada can je dpt adiah hehe

    ReplyDelete
  2. Nana:Harap2 akak leh menang ni...Akak kalau pi pizza ko ingat cukup ker satu vaucher tu..ank2 5 tau..tp takpe kalau menang kena topup ler..kalau tak menang..tak mkn pizza ler ank2 akak..kah3..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...