Monday, 21 February 2011

Mak Dara punya...


Mak Dara 1st Giveaway (GA)

Pagi2 hari on je pc ni...tengok-tengok kena tag lagi.Kali ni Mrs. Sabri pulak yang tag saya..hai,balas dendam nampak..hehehe...
Kali ni GA ni dibuat oleh MAK DARA a.k.a ADZA IRDAWATI,seorang penulis skrip drama.UNTUK KETERANGAN SELANJUTNYA TENTANG SYARAT DAN SEBAGAINYA SILA KLIK BANNER DI ATAS.
Hadiah2 sangat menarik,tak rugi kalau cuba.
Tajuk Drama~toyol kiut dalam almari
(ntah apa-apa tajuk nih..)

Sya tag:
Sharifah nor
Cik Amy
cik serabai

18 comments:

  1. Best nye..
    Thanks for sharing..
    Nanti le gi sana..

    ReplyDelete
  2. kali ini aina perbetulkan panggilan kot...kak pia...

    tengok tajuk naik risau, buka lemari je ada toyol kiut tiba2 berubah wajah jadi tak berapa nak kiut mana mau lari...

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ni yer

    ReplyDelete
  4. fuhh-fuhh...


    kasi jampi sikit kak !




    hehe..

    ReplyDelete
  5. GA di sana-sini... rebutlah peluang selagi ada. Hehehe.....

    ReplyDelete
  6. gud luck kak pia..toyol dalam almari ok apa tajuk ni..sekarang ni pun zaman cite hantu :)

    ReplyDelete
  7. Jamiel:
    tq sbb sudi jenguk,sila lah joint GA ni kalau rajin..

    ReplyDelete
  8. JunAina:
    Kalau camtu mmg sah la akk ni lebih tua dr kamu.
    Aina...tajuk tu timbul sbb la ni kan ka musim komedi seram..

    ReplyDelete
  9. Kakzakie:
    Suka2 jer kak..tapi kalau menang tentu best.Tp sy ni jenis susah nak menang kalau bab2 contest/ga ni..Dulu sy suka joint contest2 kt paper...mcm2,tp tk penah menang pun..la ni dah give-up.

    ReplyDelete
  10. Adza Irdawati aka Mak Dara:
    moga2 boleh menang ni..taktau lah,saya ni bab2 ni tak brapa nk kreatif..

    ReplyDelete
  11. a.z.r.i.n.a.03.07:
    Reen...jampi ler..moga2 akk leh menang.Huh?Tengok tajuk cam hampeh jer...kahkah..

    ReplyDelete
  12. mrs.sabri:
    Ntah ler..ms tgh cari2 tajuk tu,akk toleh kanan,kt situ ada almari baju terbuka separuh(sliding door)nmpak kt dlm tu gelap jer..ngan baju2 bergantungan..trngat ank akk hat kecik hilang st ms tu...rupanya menyorok dlm almari tu...akk dah kecut,ingat dia lari rumah..
    tu yg dpt idea tu..

    ReplyDelete
  13. Good luck Pia...moga leh menang...insyaallah!

    ReplyDelete
  14. Nurul a.k.a Riko:
    hahaha.....tq2,moga leh menang no...
    kelakar la..tp tk mustahil kan?

    ReplyDelete
  15. ada makna tu kak..
    hehe..
    meh jumpe toyol kiut yang dalam blog pulak..
    salam pkenaln..
    tjumpa scr x sngaja entry akak dr blog mak dara tu..
    first time dtg blog ia, first time jg dtg blog akak..

    ReplyDelete
  16. toyolkiut:

    "laaa...ada toyolkiut yg sebenar ker..ish2 tak sangka lak..akak suka2 jer boh tajuk tu...tp akak rasa akak pernah sampai ke blog kamu ni...tak sangka2...salam perkenalan juga dr akak .."

    ReplyDelete
  17. As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

    Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

    http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

    Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...