Tuesday, 29 March 2011

1st Giveaway Blog Mutiara Nolan







Tarikh Tutup:11.04.11



Salam berjumpa kembali.....
Malam tadi masa tengah merayau-rayau kat blog kawan-kawan,terjumpa satu giveaway di blog Norhafiza(NO).Sebenarnya bukan kebetulan yer...
Saya memang selalu ke blog No,memandangkan No pun selalu membaca entri dan meninggal kan komen-komen bernas nya di blog Rojakpasembor ni..
GA nya sangat simple,hanya perlu follow blog NO dan letak banner di entri jer.
Tak perlu tag sesiapa,tapi hanya hebah-hebah kan kpd kawan-kawan lain untuk sama-sama memeriahkan GA ini..
Hadiah pun menarik...jom lah pakat-pakat joint untuk memberi sokongan kepada NO...
Sila klik banner di atas untuk ke blog beliau...


GOOD LUCK UNTUK NO....



10 comments:

  1. salam petang pia~ semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya ..

    kita ni jenis maleh sungguh nk join
    GA...

    pasai cepat frust kalau xdpt..hihi

    ReplyDelete
  3. terharunya No kakPia ooooi..terima kasih ya kak dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  4. gud luck untuk kak pia heee

    ReplyDelete
  5. rindu kat kak pia...
    rajin sungguh join contest...

    gud luck yer...
    xoxoxo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...