Friday, 22 April 2011

ARIANA'S STORY 1st GIVEAWAY



ARIANA'S STORY 1st GIVEAWAY

Assalamu'alaikum...


Hmmmm,mood nak tulis entri hari ni kurenggg pulak..Biasalah si abang tu kalau balik dari asrama dia,asyik tekan games jer dari lps subuh sampai pukul 11 pagi...Hari ni langsung takde jenguk kwn2...mintak maaf sgt2..Bukan tak tegur atau marah si abang tu,tapi asyik dok 'kejap..kejap..kejap..'habis tak kan nak hempok jer kasi pengsan lak..hehhehe..

Oh ya,jadi hari ni joint GA je lah...Jom pakat2 joint...ada masa lagi ni,TARIKH TUTUP 9.5 11.Saya sebenarnya belum kenal dengan tuan blog yg menganjurkan GA ni,Puan Ariana...baru jer nak hulurkan tangan berkenal-kenalan ni.Hadiah dia..wow,menarik..hiasan ala2 english style...memang saya suka,w/pun gaya hiasan rumah saya moden cacamarba...(konsep baru ni..)Nak ulas lebih2 pasal Puan Ariana ni tak bolehlah sbb belom betul2 kenal lagi...nanti nak pi godek2 blog dia..

Syarat2 GA ni pun simple jer..
copypaste banner kt entri
buat entri ringkas
tak payah tag sesiapa(nk tag pun ok..)
c/p link url kita kt ruangan komen entri GA tersebut

Tak wajib pun letak banner di side bar..Ini yg sy suka,sbb ntah kenapa saya kalau nak letak banner atau award ke apa di bahagian sidebar memang masalah..tak boleh masuk..Tak tau pasai apa..ada sesiapa leh tolong?Saya buat macam biasa jugak..tapi banner tu tak keluar..hanya code dia saja yg keluar.

Sekian,jumpa lagi..!

14 comments:

  1. ye..ye..
    nak ikut akak join gak..

    biasa la kak..
    balik dr asrama, lepas gian main games la tu.. bukan selalu ye tak?

    ReplyDelete
  2. Salam kenal..time kasih sudi join Ga akak ekk..Good Luck! :)

    ReplyDelete
  3. Along tu sesekali dapat peluang mesti hantammmm sampai berjam-jam.

    Sabar pia, jangan buat anak sakit nanti sendiri susah...

    GA lagi.....

    ReplyDelete
  4. toyolkiut:

    "jom joint kasi meriah GA akak tu yer..mana tau kot2 menang..

    a'ah,bukan selalu,sbb tu la dia hentam sampai 4 jam.."

    ReplyDelete
  5. ariana's:

    "sama-sama..salam kenal gak.."

    ReplyDelete
  6. kakzakie:

    "tu la kak..budak2 ni kalau main games berjam jam...tak ingat nak makan...sy takde pukul diorang kak cuma pok pek pok pek jer..mcm biasa..hehhe..

    a'ah GA lagi kak.."

    ReplyDelete
  7. ahaaa
    kak pia, nak tengokkk konsep moden cacamarba tu!!!
    ihikss..lebih kurang la kita kak! ;p

    ReplyDelete
  8. SZ:

    "hahhaha....itu lah suzi,akak ni bukan tak nak gaya hiasan cantik2 tu,tp suami akk tk berapa gemar apa yg akak suka..pendekata citarasa tak sama....tak kisah lah suzi..janji rumah sentiasa kemas(kdg2 mcm tonkang pecah gak..)"

    ReplyDelete
  9. hahaha.. kelakar la akak nih.. siap ade perasaan nk hempuk.. kekeke.. paham2 kak.. geram pny pasal kan..

    ReplyDelete
  10. same la tu pia ...anak mommy lau dapat ngadap..cam bontot die oarng kena gam gajah~heee..kite ni dok ngendin kat tepi....sian kite kan pia....moga bejaya pia, mana tau rezeki pia..menang.

    ReplyDelete
  11. mrs Gee:

    "bkn apa gee..akak geram jer,sbb kdg2 sampai solat pun kena suruh..main games tak suruh pun..tp itulah nama pun budak2...tp kita sbgai mak ni kena tegas gee..kalau tidak,habiss ler.."

    ReplyDelete
  12. mommylavender:

    "hahahha..mommy,takpa sekali sekala bagi chance kat ank,asyik mak ajer dok ngadap mana aci....cuma yg saya heran tu boleh thn 4 jam tk bergerak..kalau saya dah kebas bontot dah...mata pun dah berpinau.."

    ReplyDelete
  13. gud luck kak pia..saya sekarang ni rasa mcm dah malas nak join contest atau ga..bosan dengan perangai sesetengah penganjur contest yang banyak alasan selepas terikh tutup sesuatu contest tu..

    ReplyDelete
  14. gudluck kak... anti kalau menang pape ulur2 la siket yerk :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...