Tuesday, 7 June 2011

Selamat tinggal kawan-kawan,jumpa lagi...

Assalamu'alaikum...

Pagi ni konon nak bertolak awal,alih2 macam biasalah...itu ini itu ini,jadi lewat jugak.Ntah ler macam2 nak dibuat,bukan apa....risau kalau2 keja tak siap,ada baju yg berendam tak dibasuh atau ada pinggan mangkuk tak bercuci...Lantai nak kena sapu bersih,walaupun balik nanti sure kena sapu lagi sbb lantai berhabuk gila...

Nasib baik malam tadi lagi dah siap2 masak sambal,goreng ikan bilis...pagi2 ni cuma masak nasi dan rebus telur jer...Anak2 request nasi lemak untuk bekal dlm keta nanti.Selain bekal jajan dan air...Biasalah budak2 ni kalau tak tido masa dalam keta tu..diorang mesti nak menguyah jer kerjanya...



Jom kelah kat R&R...mana-mana jelah..tapah ler selalunya...

Sekian,jumpa lagi semua..Bye..

21 comments:

  1. Selamat bercuti dan kembali Pia...

    ReplyDelete
  2. selamat jalan Pia...hati2 dijalanraya...selamat bercuti..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak. :)

    wah, berubah wajah sempena raya ye. ~eheh.

    sangat tertarik betul nasi lemak akak ni. ehehe. selamat pergi selamat balik kak :)

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti kakPia..semoga selamat dalam perjalanan nanti dan selamat sampai ke destinasi..amin

    ReplyDelete
  5. have safe journey ye pia...
    semoga selamat pergi dan balik... :D

    ReplyDelete
  6. amboi sedapnye..
    jual tak..hehe

    ReplyDelete
  7. semoga selamat perjalanan pergi & balik ya kak... :)

    ReplyDelete
  8. sedapnya! pos la sini sikit.. :-)

    ReplyDelete
  9. kak pia ni... naper x masakkan utk aiza skali.. majuk r macam ni... heheheh... sedapnya... lapaq lah plak.. heheh

    ReplyDelete
  10. akak tak suka berbekal, suka singgah cuba masakan kat kedai2 yg belum pernah cuba..setiap R&R dah pernah singgah..tau aje lah bab makan akak ni mmg tak miss...

    ReplyDelete
  11. wah.. nak g berkelah ye kak.. xajak pon... ati2 ye kak :)

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti..balik kg ooOOooo balik kg...hari riang

    ReplyDelete
  13. Brhati-hati d jln raya .. nnt kita jmpa di alam maya lagi ye pia.

    ReplyDelete
  14. Salam Kak Pia, dah sampai ke belum? Smg selamat semuanya ya dan smg apa yg dirancangkan akan menjadi kenyataan.

    ReplyDelete
  15. wahhh...kak pia balik kampung ka? aina pun selalu balik perlis bawak bekai ja, singgah mana2 makan sambil lepak2. kadang2 R&R sesak pas tu mahal pulak makanan yg dijual...

    ReplyDelete
  16. Pia dah lama tak update, cik ina windu.bila nak update ni.

    ReplyDelete
  17. kak..
    sorry dah lamer tak jenguk akak..
    sorry sgt2..
    akak sihat?
    anak2 akak yg comel tu?
    hurm..
    fiq tgk nasi lemak tu, tringt nasi lemak mak fiq..
    sedappnyer............ :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...