Thursday, 30 June 2011

SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS

Assalamu'alaikum...

Berjumpa lagi...jengjengjeng....ini ialah entri sesi pengenalan diri untuk kelab KSRS.Kelab ini anjuran puan bee.Saja2 nak joint menghangatkan suasana .Memeriah kan dan meramai kan ahli kelab.Tahniah untuk bee yg sgt rajin dan kreatif.Kelab ni mungkin baru tapi tak mustahil suatu hari nanti akan menjadi terkenal,manalah tau kan...ok,mari kita berkenalan k..nama piasara...umur 38 tahun.Tinggal kat klang,selangor,dah berkahwin...dah 16 thn usia perkahwinan kami.Anak lima orang...3 org pompuan dan 2 orang lelaki.Surirumah sepenuh masa,tak bekerja tapi ada menjaga seorang budak kat rumah ni untuk mengisi masa selain mengajar tusyen kat anak2 jiran...Apalagi ek..ohh email, ya...kalau ada apa2 kontek :erinremie.17@gmail.com.Facebook pulak add jer piasara .Oh banner?Takde lah,dulu ada tapi dah padam sbb tak cantik sbb tak reti nak buat.

Alamak,gambar tu kecik sangat ker..hehe..pandai2 la no..pakai kanta ker,mikroskop ker,(alahhh....klik jer kt gambar tu..) kalau nak tgk dgn jelas k..Gambar2 terbaru memang takde langsung dalam simpanan..(tipu..sebenarnya ada,tapi semuanya sipi2 jer..)nak tengok gambar terbaru kena tunggu raya ni lah...itu pun kalau rajin nak bergambar...Oh ya gambar tu saya ngan ank sulung bergambar kat ict shah alam..

Sekian,

PIASARA
(AHLI KELAB SURI RUMAH SEDUNIA~KSRS)
http://honeyvsbee.blogspot.com

17 comments:

  1. huhuhu.. leab suri rumah ek.. kih3.. i city!!

    ReplyDelete
  2. selamat berkenalan...
    saya nurkass..tgl kat s.alam..
    cantik gambar tu...saya suka..hehe..

    ReplyDelete
  3. Bluewendy:

    "kih3..kelab suri rumah tu..jgn tak tau..ntah2 nnti wanita hari ini pun panggil kitaorg...hahahah.."

    ReplyDelete
  4. nurkass:

    "selamat berkenalan,shah alam yer..dekat je ngan akak..jom dating kat tasek nak?hehe..bawak bekal yer jgn lupa..apam pun ok gak..weh bila nk buat apam yogurt tu ntah takde papercup ngan double action BP tu lagi..."

    ReplyDelete
  5. Pia,

    Bagus sangat wat kelab cam tu. kalau hujung minggu ada aktiviti berfeadah yang boleh dibuat.

    ReplyDelete
  6. haiii kak pia...
    walaupun surirumah, banyak juga jawatan rasmi lain yang digalas tu ... :)

    ReplyDelete
  7. nak kenal kenal gak ni ngan kak pia...pang..kena sedas..mcm kau tak kenal aku ekk..kak pia cakap..huhu

    ReplyDelete
  8. Cik Ina Do Do Cheng:

    "Hehe..cik ina jom la joint..saya ni sebok nak joint tapi kdg2 sebok hal kat rumah sampai tak sempat nak buat xtvt..ntah2 jap gi dpt notis 24 jam.."

    ReplyDelete
  9. Sz:

    "a'ah suzi...kira byk jugak laaa.."

    ReplyDelete
  10. kiz:

    "pang..pang..kena dua das,nak lagi ker?

    ReplyDelete
  11. salam kenal dr kelab KSRS,,,heee,,nama jer kelab suri rumah,,tp semua yg dh jd suri blh join,,sy spun bkn fulltime surirumah,,tp sy suri pd rumah saya,,kan?salam kenal

    ReplyDelete
  12. Pia....posing mcm dlm movie Hindustan ajer....cak!

    ReplyDelete
  13. wah akk nk masuk wanita hari ini ye hahah.. lawak2 ok lah kak.. terima kasih join hehe ..

    ReplyDelete
  14. slm kenal dari ahli kelab ksrs.rasanya kita berdua aje yg dah senior dlm kelab ni

    ReplyDelete
  15. salam kenal dari mamanajlaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...