Sunday, 23 October 2011

Selamat bercuti!

Assalamu'alaikum...

Hari Ahad yang sibuk.
Memang bisalah kan..word sibuk tu memang tak boleh takde dalam kamus hidupku...
Hehe...Hari Sabtu dan Ahad,pukul 10-12 t/hari macam biasa sejak sebulan yang lalu kena ajar anak2 murid....konon nak start buka kelas,cuti sekolah ni..tp mak budak2 tu nak jugak suruh bagi tusyen kat anak diorang tu sebelum peperiksaan akhir tahun hari tu..Dah lepas tu tentulah nak kena masuk dapur pulak...

Pagi ni hanya sempat jalan2 ke beberapa blog ajer..itu pun tak sempat nak komen..baca jer dulu..
Semalam...ntah pasai apa dari petang sampai malam line sangat terok,pastu langsung takde line..eh,takde line..korang penah ker?
Last2 tidoq jer lah...

Sampai sini dulu,jumpa lagi...Insyaallah.

p/s:Kpd kawan2 yang pergi rumah kakcik hari ni...semoga seronok dan gumbira..teringin nak join sebenarnya,tapi tak dapat ats sbb2 tertentu..

8 comments:

  1. biar takde siaran asterooo jangan takde line internet kan kakkk..hihii

    ReplyDelete
  2. HARI AHAD LAH HARI SANTAI-SANTAI..PIA..MANA ADA BZ PUN...HEEEE.

    ReplyDelete
  3. salam sis...time cuti camni lah br dpt nak beraktiviti kan?

    ReplyDelete
  4. Assalam Pia.semalam pun tak de line ..streamyx lansung mogok semalam..ingatkan rumah acik je..rupanya semua tempat ye..

    ReplyDelete
  5. tiada istilah cuti ek dalam kamus hidup akak.... jangan wat kerja berat2 ye kak.. badan tu kena rehat gak.. :)

    ReplyDelete
  6. Pia jangan tinggal daku. kenapa plak nak bercuti, updatelah biarpun tak selalu. Jangan bagi cik ina duk ternanti-nanti.

    ReplyDelete
  7. mmg bz betul ni...

    aku pun tak dpt join gathering tu...huhu..

    ReplyDelete
  8. slalunye sabtu ahad la yang lagi bz kan. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...