Wednesday, 1 February 2012

W.W


Assalamu'alaikum...


Apam dotdot versi tak berapa nak jadi...hahaha...

Sekian.

20 comments:

  1. Syomelnye polkadot tu... Apa yg x wape jadinye... Cantikkk je di mata saya... :D

    ReplyDelete
  2. Tak berapa jadi tapi kakak tahu semua dah habis masuk perut kan pia...

    ReplyDelete
  3. cantik..pasti sedap.saya tak pandai buat dot2 dia lah kak pia..

    ReplyDelete
  4. wah apam..suka suka suka..dulu saya selalu buat apam macam ni masa untuk jual kat kantin sekolah.

    ReplyDelete
  5. assalam pia, apam yg yg sangat sedap

    ReplyDelete
  6. MELATI QISTYNA'S MUMMY:

    "hehe...jadi kot.tp mcm tak berapa nak gebu jer..."

    ReplyDelete
  7. KAKZAKIE:

    "a'ah kak..dah habis bebudak tu(kwn2 kakak)makan ms hari jamuan perpisahan hari tu.."

    ReplyDelete
  8. AKAK COMOT:

    "CISSS...ingatkan akak mana yg comot ni..kahkah ko ker..sebenarnya kak pia pun tak reti gak..tk jadi dotdot tp jadi comot.."

    ReplyDelete
  9. KIZ:

    "eh,kiz penah jual di kantin sekolah ker..akak pun baru thn ni tolong2 kwn jual kt kantin,tp akak tk jual pun apam ni..leh dipikirkan.."

    ReplyDelete
  10. rupe cam menarik jer... tapi rasenye xtau la cm ne kn.. hehe :)

    ReplyDelete
  11. nmpk mcm sedap... kene pergi cari ni

    ReplyDelete
  12. hahahha sweet je apam ni..akak sy slalu buat..awal2 mmg slalu tak jadi..skrg dah amik tempahan dari sapa2 yg nak..apa2 pun good luck ea=)

    do follow my blog~

    ReplyDelete
  13. Comelnya apam tu! Dot2 tak berapa jadi takpa, janji sodap boleh makan :)

    ReplyDelete
  14. salam pia,

    lamo kita bercuti ni

    nak cuba gak buat apam tu
    tapi memanjang lupa :)

    ReplyDelete
  15. Ye ke tak jd kak pia?? Nmpk cam montok2 jerk tuh..

    ReplyDelete
  16. pandai gak buat apam dot dot tu, cik ina tak pernah cuba buat pun tak tahu. mesti dah habiskan yang penting sedap. : )

    ReplyDelete
  17. meh sini nak rasa... baru tau jadik ke tak jadik.. heee

    ReplyDelete
  18. tak berapa jadi pun pandai buat gak.sy mmg fail bab apam nie.hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...