Tuesday, 31 January 2012

MALAM PERTAMA!

Assalamu'alaikum...

Hurmmm..dah genap 11 hari dah blog ni tak berupdate(kahkah....jgn ingat BM jer ada imbuhan tau..BI pun ada...)Alahhh, baru 11 hari kan,ingat nak cukupkan 14 hari,dak pun 44 hari..hahaha..

Adoii...dah tak tau nak mula camana lak dah ni...Sebenarnya dalam diam2 sunyi sepi tu bukan ke mana2 pun,ada jer...cuma sibuk macam2 hal.Sampailah hari ni pun ada jer halnya...Tapi hal kejadian hari ni,spesial sikit dari hal2 hari lain tu......Apa?
Adalahhhh......

Jeng....jeng.....31.1.2012,hari pendaftaran kakak...kat mana?jap..jap,nak bubuh cadar dulu kasi cun sikit,katil tu.....itu jer yg tinggal,dah takde pilihan.Nasib lah kan...


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Taddaaaaaaaaaaaa.....nampak kan...kat sini lah kami antar kakak tadi.Dan start hari ni kakak akan jadi warga KUSESS...

Sekian....(aitt itu jer..)
Sebenarnya byk nak taip ni,sementelah mata ni pun tak leh nak lelap ni..tapi esok2 jer lah kan...

p/s:Kakak baru fon tadi...syahduuu jer sora...pastu tu sobsobsob....huhu....menangis pulak dah!

12 comments:

  1. assalam pia..akak baru nak bermula..anak acik..yang dah 3 minggu pun masih begitu..sehari tak kurang dari 3 kali talipun dengan suara syahdunya tu..

    ReplyDelete
  2. Moga kakak cepat dpt sesuaikan diri.... Tahniah buat kakak n Kak pia... :)

    ReplyDelete
  3. semoga kakak dapat menyesuaikan diri di alam asrama kn :)

    ReplyDelete
  4. Home sick le tu Kak Pia...esok dah lelama ok le tu...

    ReplyDelete
  5. ACIK ERNA:

    "Ntah ler acik,saya harap sgt dia boleh bertahan...jgn dia patah balik sudah lah,susah nanti...."

    ReplyDelete
  6. TAUFIQ ARIFIN:

    "Akak pun harap macam tu jugak.."

    ReplyDelete
  7. MELATI QISTYNA'S MUMMY:

    "Akak pun selalu berdoa macam tu..terima kasih..."

    ReplyDelete
  8. JUN AINA:

    "Ye lah tu aina kan,home sick istilah nya..harap lelama akan ok.."

    ReplyDelete
  9. mula2 mmg sedih kan..kak pia pun pasti rasa kehilangan

    ReplyDelete
  10. AKAK COMOT:

    "memang sgt terasa kehilangan...ms anak laki akak msk asrama thn lps tk rasa sgt mcm ni..mlm tadi tak leh tidor asyik ingat kakak jer.."

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah dapat gak anak pia masuk asrama, kusess lagi bukan senang nak dapat tu. teringat plak time cik ina duk asrama , 3 hari 3 malam nangis ingatkan mak. pia rindu kat dia ye, biasalah pia dah selalu depan mata sekali duk asrama kita terasa, sabau ye doakan yang terbaek tuk dia.

    ReplyDelete
  12. smart cadar..siap ada lambang sekolah lagi.hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...