Wednesday, 25 November 2015

Jom Buat Sendiri....

Assalamua'alaikum...

Berjumpa lagi kita....hurmmm...hari ni rasa macam nak share something jer..hihi..Suka makan roti?Jom kita try buat sendiri,dari asyik dok beli jer,padahal kalau buat bukan nya susah sangat pun...tapi memang renyah sikit proses nya tu..sebab tu lah orang selalu pikir banyak kali kalau nak buat roti sendiri..last- beli jer lah...haha..


3 comments:

  1. Nyumsss

    Beli tu senang. Gi capai2 je. Tp selalu kecewa skrg ni habis duit berpuluh ringgit dpt roti keras klu g dua bakery yg kami selalu beli. Takda dh nk g lagi.

    G pasat tani pulak tgk roti nya tak licin. Rounding tak betul agaknya permukaan dia tak lawa menggerutu. Lagi lah ank belek2 terus letak. Sobsss hujan2 ni syok tido. Tak kuasa nk buat roti

    ReplyDelete
    Replies
    1. "akk buat roti biasa2 ja..yelah sbb tkde ke kelas...belajar kt internet ja..bolehlah utk mkn sendiri....sllu buat bun jer inti cmpur2 kcg merah,kaya,dll..tp paling kerap buat pizza mini.."

      Delete
    2. Sama kak saya pun x g kelas dgn ank kecik tak blh la nk tinggal lama. Ank sy suka pizza dan roti simple je . Yg inti2 manis sy je suka.

      Tp bila beli dpt yg keras mmg lah kecewa. Tukar chef kot bakery tu.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...