Thursday, 17 February 2011

CONTEST...JOM JOINT!

Assalamu'alaikum...

Lama dah tak joint sebarang contest,dah terlanjur di tag oleh AXELIDA tu maka rasa rajin lakk nak joint.Tengah ada mood ni...Contest ini dianjur oleh blog si AIZA.Sila klik untuk tgk butiran lanjut ttg contest ni dan segala syarat2.Nampak tak perkataan berwarna merah dalam entri saya ni...hahh kalau korang nak joint pastikan korang buat cerita pendek dan wajib mengandungi perkataan2 tersebut..

"Contest SHORT STORY of 20 WORDS"

Tarikh tutup penyertaan:8.4.2011 @ penyertaan ke-72

~NOTA CINTA SAYA~

Awak,saya cinta kan awak,walaupun duit awak tak banyak,kereta pun kecik jer...takpa, saya tak kisah semua tu janji kita boleh pergi pusing2 pulau -pinang bila balik kampung.Bulan Mac ni,harijadi saya...awak jangan lupa pulak.Tak payah ler awak nak beli hadiah mahal,beli kek pun jadilah.Saya janji akan jadi ibu yang terbaik buat anak2 kita,awak pon jadilah ayah yang terbaik juga yer....

Berbalik pasal harijadi saya tu..hadiah istimewa tak semestinya cincin atau barang2 yang mahal.Cukuplah kalau kita luangkan masa sama2.Kita celebrate kat rumah dah lah,hari tu nanti saya akan masak lain dari biasa.Dan kita akan makan sama2.Awak...saya harap saya lah wanita istimewa dlm hidup awak selain mak awak, jangan ada wanita lain pulak.

Oh ya..road tax keta kita tu awak dah renew kan,sebab bulan depan saya ingat nak ajak awak ngan ank2 gi jalan2.Kita pi ronda2 kat bukit bintang ker atau pi picnik kat mana2.Tapi saya tak suka pantai sebab matahari terik boleh buat anak2 kita sunburn macam hari tu..
alahh masa kita pi mandi-manda kat desa water park tu..kesian depa.

Ataupun kita pi ambik angin kat Tanjung Harapan pun jadi lah..Nak pi bukit bintang bagai buat apakan..dah lah kat situ nak makan pun mahal2.Awak,saya cintakan awak sampai mati....dan pesan saya...senyum lah selalu sebab senyuman awak pengubat duka lara di hati saya.

Sekian.

oh ya..kena tag 2 orang,so saya tag depa ni..

sharifah nor
rafinamimi

5 comments:

  1. insyaallah saya join..tungguuuuu :)

    ReplyDelete
  2. Tq mimi...kak pah pon dah joint tu..entri dia pasal ni dah lps..
    alahh saje2 suka2,tapi mana tau kalau ada tuah kan..

    ReplyDelete
  3. saya dah siap!! hehe..sila la kak pia baca kalau sudi.. :)

    ReplyDelete
  4. ok kak pia... kita dah baca...
    good luck...
    semoga ada rezeki untuk menang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...