Wednesday, 21 December 2011

Berdebar-debar tunggu esok.....

Assalamu'alaikum...

Apa khabar korang semua?Semoga sihat2 semuanya ok...I'm backkkkkkkk.....Sebenarnya semalam lagi dah sampai dari kg,tapi rasa penat sgt sbb tu tak up date....Kalau balik kesini awal pagi,sampai pun awal......Tapi sebaliknya kami bertolak lewat,dah petang sangat.Nak singgah beli manggis konon....sampai situ jer dah pukul 8 malam...Beli kat pasar malam jer lah jawabnya.Tak dapatlah nak kongsi2 dgn korang....hehehe....konon!Kalau dapat beli pun kat mana lah nak letak gamaknya...keta penuh ngan beg2 baju,masa balik pulak bertambah pulak muatan dgn JERUK PENANG....

Siang tadi puas saya dok bw ke blog kenkawan yg join gathering kat rumah Dato LF...habis semuanya saya terjah sbb nak tgk even korang.Memang best dan gempak kan...Ramai yg hadir,dalam ramai2 tu pulak ramai yg saya tak kenal....hehehe...cuma ada beberapa org jer,kak cik seroja,(kak cik ella tak dtg kan..)kak ida nyanyi sunyi,uncle gedek,ainnoraini,ati masrif,auntie dan beberapa org lagi...Sedih tak dpt join sbb balik kampung...

Malam ni sampai sini jer nampaknya..nak taip macam2 lagi nih tapi tak daya dah sebab selsema pulak menyerang sekali dgn sakit tekak lagi....BERTAMBAH-TAMBAH TAK BERAPA NAK OK RASA BADAN NI SBB ESOK KEPUTUSAN PMR AKAN KELUAR...DOAKAN YG TERBBAIK UTK KAKAK SARAH...JUGA ANAK2 KWN2 KITA....ada ramai kenkawan yg anak diorang juga sama2 nak ambik result esok...Bawak2 bertenang kak cik ella,acik erna,kak hani,kak rosaliza,kak zakie...dan ramai lagi tu...sori tak ingat semuanya...


Sebelum tu,sebagai penutup...(hehhe...mcm karangan sekolah lak kan..)sengaja saya boh gambar pemandangan bendang yg sgt cantik ni utk tatapan korang.Cantikkan...DULU masa balik sblm ni belom berbuah padi2 tu....skrg ni dah MENGUNING!JOM TENGOK BETAPA PADI2 TU SEMAKIN MENUNDUK BILA SEMAKIN BERISI!!!!!

Sekian sampai sini dulu,jumpa lagi kalau ada umur panjang...Insyaallah...

10 comments:

  1. assalamualaikum akak.

    goodluck for her akak. inshaAllah.

    hee, mak ayah selalu macam tu kan kak. time exam and result exam nak kuar. anak2 takda apa2 pun, mak ayah yang nerves selalu. :)

    p/s- akak ni, dengan jeruk je. terliuq plak tetiba ni. hee

    ReplyDelete
  2. rindu nak balik kampung tengok padi!!

    ReplyDelete
  3. insya Allah doa bt semua anak2 blogger yg tggu result pmr esok :)

    ReplyDelete
  4. assalam Pia..mak.pak lebih berdebar dari anak ni..acik pun sama..

    ReplyDelete
  5. moga dpt result yg diharapkan :)


    sy x penah dpt tgk pemandangan sawah padi yg real

    ReplyDelete
  6. Seronoknya balik kg.... Ritu kita dh balik awal2 cuti skolah g...

    Gd luck kt kakak ye..... :D

    ReplyDelete
  7. Ye Pia. KCE tk dpt attend gathering tu .. Tgh brdebar2 jgk ni Pia. Apa pun keputusannya ..kita redha je la ye.

    ReplyDelete
  8. best kan balik kampung!

    my good luck wish utk anak pia...

    ReplyDelete
  9. ikutlah resmi pada semakin berisi semakin menunduk ye dak pia.

    amboi borong jeruk penang nampak.

    semoga anak ko mendapat kejayaan cemerlang dalam PMR ye.

    ReplyDelete
  10. insyaAllah kakak sarah membawa berita gembira utk mak dia!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...