Sunday, 4 March 2012

Allah, selamatkan akuuuu.....


Assalamu'alaikum...

Hurm...dah tak tau macamana nak mula..opss apa khabar korang?Harapan tu macam biasa..smga semuanya dalam keadaan sihat dan bahagia selalu..

Alasan apa lagi kalau lama tak meng update..hehe..sibuk ler kan.Tapi aktiviti hari2 macam biasa jugak..kalau ada masa online juga..layan facebook..tgk kot2 masih ada orng yg ingatkan kita tegur2 kita,kalau sempat layanlah kejap..

Kalau hujung minggu pulak tu makin ler sibuk ngan aktiviti macam2..pegi pasarlah,masak lagi..tp opsss...tentu ada segelintir kwn2 yg tau yg saya ni buat part time ajar tusyen kan...haa...itulah sbb ngapa saya ni bertambah sibuk kebelakangan ni..Haishhh...idak ler jadi cikgu...bukan cikgu sekolah pon camana nak jadi cikgu....alaaa ajar bebudak sekolah rendah jer..ada ler dekat pat lima belaih oghang,tak sangka mula2 dulu ada sorang jer.....Bukan nak kejar duit sgt pun.Niat tu nak tolong ank kenkawan jer...dapat bukan banyak mana pun ,lepaih ler buat beli jajan anak2..Alhamdulillah....
Sabtu dan Ahad 9.00 pg sampai 12.00 t/hari.Malam pulak dr Selasa sampai Jumaat 8.00-10.00 malam..Isnin takde sebab saya ada kelas Tajwid...Memang tak sempat nak ada masa senggang2 lah nampaknya kan..

Oh ya...setakat ni saya jg masih lg jaga sorang budak kecik nih...Thn ni last dah sbb thn dpn dia dah nak masuk tadika...Jadi surirumah dgn part time camni mmg lah tak de masa.Budak kecik ni kalau takde hal ok jer..kalau dia buat kelaku..nangis jer sbb dia ni manja ngan ayah dia...asyik dok tanya ayah ner..ayah ner...itu jer sampai letih saya nak layan...kalau mood rajin saya layan lah jugak...dah nama pon budak kan..tentu lah suka kalau org layan lebih2..

Kalau time mandi..itu lah keja dia...masa ank2 saya kecik2 dulu saya pon selalu layan diorang main buih camni gak.....best..try lah kalau tak caya..hehe..

sekian,sampai sini dulu..jumpa lagi insyaallah.

5 comments:

  1. waaaaah..nnt klo budak2 tu jmp tengah jalan mesti panggil Cikgu kan hihi..bagus la kakPia ni, sempat lagi ngaja anak2..ilmu dah ada kan senang nak luahkan..klo No padan ngaja anak2 je la..tu pun budak2 pra hihi...

    best main buih2..No suka main mase kecik2 dlu hihi..

    ReplyDelete
  2. Owhhh... Mmg bz sesgt, patut la lama x berupdate... Heee

    ReplyDelete
  3. assalam pia..sibuk rupanya jadi cik gu part time ye..

    ReplyDelete
  4. Comel la dia main buih sabun tuu!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...